Prodavnica

Alko test aparat Alcovisor Mercury

Alcovisor Mercury je profesionalni alko test aparat, poslednje tehnološke generacije sa ekranom osetljivim na dodir sa 65000 boja koji ima visoko unapređen full cell sensor koji precizno detektuje prisustvo alkohola u ljudskom dahu. Koristi se širom sveta kod policije, vojske kao i u medicini, građevinskoj industriji, naftnoj industriji, metaloprerađivačkoj industriji itd.

Share:
Opis

Opis

Alko test aparat  Alcovisor Mercury  profesionalni alko test aparat,  ima visokounapređeni full cell senzor poslednje tehnološke generacije za precizno merenje nivoa alkohoa u ljuskom dahu. Rezultati merenja se prikazuju na ekranu u boji osetljivim na dodir, može se vršiti pasivno i aktivno merenje, pasivno merenje za veći broj lica u kratkom vremenskom intervalu, lako rukovanje i korišćenje samog uređaja.

Jednostavna upotreba i korišćenje

ALko test aparat  Alcovisor Mercury  se koristi vrlo jednostavno preko dva tastera i ekrana u sa 65000 boja osetljivim na dodir, ima brz odziv i zagrevanje za samo 3-5 sekundi nakon čega je spreman za rad. Ima memoriju za 10 000 testova sa pretećim tekstom, usb kablom se rezultati merenja mogu prebaciti na računar, opciono se može poručiti i štampač na kome se direktno nakon izvršene kontrole rezultat testiranja može odštampati.

Usnik

Mercury Alcovisor usnik je dizajniran tako da se može lako postavljati i skidati sa aparata. Usnik je dizajniran tako da sprečava bilo kakve malverzacije prilikom duvanja i tako čuva senzor aparata. Mercury Alcovisor ima kupasti usnik koji prilikom pasivnog merenja nivoa alkohola olakšava vršenje kontrole .

Podaci merenja

Podaci o izvršenjm merenjima se skladište u aparat kao i prateći podaci koji se mogu upisati  preko ekrana u boji osetljivog na dodir i to za 10 000 merenja. Podaci se lako i jednostvano mogu prebaciti usb kablom na računar radi lakše evidencije, Mercury Alcovisor alko test aparat se kablom ili bluetooth konekcijom može povezati sa adekvatnim štampačem i na licu mesta se dobijeni razultati mogu štampati.

Dodatna oprema

Opciono se može poručiti štampač za direktno štampanje rezultata na licu mesta.

Sadržaj paketa

Uputstvo za upotrebu, usb kabl za povezivanje sa računarom, kabl za auto punjač, 5 usnika, futrola za aparat

Specifikacija aparata

Senzor Fuel Cell poslednje generacije, visokounapređen
Merni opseg 0.00 mg/L do 4.999 mg/L
0-0.10% BAC: +/-5%
0.10-0.15%BAC: +/-8%
>0.15: +/-10%
Radna temperatura -10 ° C do 50 ° C
Skladišna temperatura -25 ° C do 70 ° C
Baterije 4 AAA alkalne batterije
Radni vek baterija Oko 3000 testova
Memorija 10,000 testova sa dodatnim podacima
Displej 2.4″ TFT u boji osetljiv na dodir (65,000 boja)
Sistem provere Brza- pasivno merenje ili aktivno merenje
Opciono napajanje Podržava 12V auto adapter ili AC 6V adapter
Sat Realno prikazivanje vremena
Merne jedinice BrAC: mg/L, ili druge jedinice
Bac: grm%, mg/ml, mg/100ml, ili druge jedinice
Štampač Opciono se poručuje
Veza sa računarom USB kabl
Preuzmi PDF