Servis i kalibracija

Kalibracija vašeg alko test aparata je neophodna kako bi se obezbedila njegova tačnost u prikazivanju rezultata testova. Kalibracija se radi po preporuci proizvođača na 6 meseci ukoliko aparat sam ne prikaže na ekranu da je potrebna kalibracija, dešava se da prilikom korišćenja aparat ispadne iz granica dozvoljenog odstupanja, kalibracijom se aparat dovede u zonu tačnosti radi dobijanja tačnih rezultata prilikom vršenja kontrole.

Svoj alko test uređaj možete da donesete direktno na našu adresu GLX d.o.o. Beograd(Stari grad) ul. Dubrovačka br.3, 11000 Beograd

Naše radno vreme je svakog radnog dana od 08:30 – 16:30

Vreme kalibracije 3-5 radnih dana, za kalibraciju istog dana ukoliko se aparat donese do 12:00 h treba pozvati ranije i zakazati termin (usluga za brzu kalibraciju se dodatno naplaćuje).

Kalibracija spada u redovno održavanje Vaših alko test aparata i naplaćuje se po važećem cenovniku.

Kalibracija se radi za sve uređaje koji su ispravni i bez oštećenja, ukoliko je neki alko test apatat pokvaren bez fizičkih oštećenja i kvar nije nastao usled nestručnog rukovanja i ukoliko je u garanciji izvršiće se popravka istog i uraditi kalibracija, ukoliko je alko test aparat van garantnog roka, ustanoviće se kvar i nastanak kvara i kontaktirati ćemo donosioca alko test apartata radi daljeg dogovora oko popravke i kalibarcije uređaja.

KALIBRACIJA

Prilikom kupovine alko test uređaja, indikatora alkohola ili profesionalnog alko test aparata dajemo pogodnosti za uplatu kalibracije prilikom kupovine uređaja ili avansne uplate za ponuđene pakete kalibracije: