O Nama

O kompaniji GLX d.o.o. Beograd

GLX DOO Beograd od 2005 godine bavi se prodajom zaštitne opreme za sve industrijske grane. Razvoj i usavršavanje poslovanja je u prioritetu GLX doo tako da se prate svetski trendovi i potrebe tržišta tako da uvek svojim kupcima nudimo najsavremeniju opremu za zaštitu na radu. Pored potreba tržišta i zahteva kupaca GLX doo već 4 godine uvozi i distribuira alko test aparate vodećih svetskih proizvođača u toj oblasti. Alko test aparati u ponudi GLX doo su nasavremeniji uređaji za detektovanje alkohola u ljudskom dahu kako za personalnu tako i za kolektivnu upotrebu.

Pored alko test aparata GLX doo nudi kompletnu podršku od servisa, kalibracije alko test aparta na najsavremenijim uređajima za kalibraciju, obuke za pravilno koriščenje i izdavanje sertifikata kao i prateću potrošnu opremu, usnike i druge rezervne delove i uređaje kao što su štampači i drugi potrošni materijal.

GLX doo prati sve svetske trendove i razvoj u alko test industriji i svojim kupcima nudu poslednja tehnološka dostignuća u aparatima za alko testiranje.